Сайта meko.bg, е виртуална платформа за онлайн продажба на стоки.

С разглеждането и/или ползването на meko.bg, Вие се съгласявате с условията за ползване на meko.bg.

Общите условия уреждат реда, условията и начина за покупко – продажба, чрез електронен магазин meko.bg.

Обект на продажба са стоките предлагани в сайта  към момента на отправяне на заявка за закупуване от страна на Потребителя.
Стоките, обект на продажба чрез Сайта, са описани по вид и качество в същия.

Обявените цени са в български лева с включен ДДС.

Meko.bg запазва правото си да променя цените, без да е необходимо предизвестие.

Всяка направена поръчка от страна на клиента има силата на сключен Договор за покупко-продажба между двете страни.

Корекция на заявка е възможна, само ако клиента изрично се свържи с нас по e-mail, преди изпращане на стоката.

Потребителят има право да разглежда, поръчва и получава Стоките от Сайта по реда и условията посочени в него.
Потребителят има право да се информира за състоянието на своята Поръчка.
Потребителят има право на доставка на заявената Стока / Стоки на посоченият адрес за доставка, след потвърждение по e-mail от нас.
Потребителят е длъжен да заплати цената на Поръчката си според обявения в Сайта начин.

Ако клиент иска да откаже поръчка, може да изпрати и-майл.

Сроковете и условията на доставка са определени в Сайта.

Цените на предлаганите стоки са посочени за всяка стока поотделно, според нейните специфика (цвят, размер, материал и др.)

Плащане на заявените стоки:

В електронния магазин meko.bg, може да заплатите чрез Наложен платеж.

Получавайки поръчаната стока, заплащате дължимата сума на куриера. Тя  е отбелязана в цената на поръчката.

Всички снимки в Сайта са илюстративни. Възможно е да има разлика в нюансите на цветовете на десените. Сайта meko.bg не носи отговорност за разминаването в цветовете на закупените стоки, произтичащи от спецификите и настройките на различните монитори.

Информацията, която предоставяте в meko.bg, се ползва само и единствено с цел да Ви обслужим. Същата информация не се оповестява на трети страни по никакъв повод!

Рекламация и връщане:

На рекламация подлежат Стоки, които не отговарят на изискванията за качество, посочени в Сайта, упътванията за ползване и други, доколкото такива има издадени за съответната Стока / Стоки, както и тези, които при доставката на Потребителя съдържат явни недостатъци /не се счита за недостатък разликата в нюанса на цветовете, и това не може да бъде основание за връщане на стоката!!!/. За целта при доставката Потребителя отбелязва върху товарителницата, наличието на явни недостатъци и/или несъответствие в  количеството, в противен случай се счита, че количеството стока съответства на поръчаното и договорът е изпълнен точно и клиента няма право на рекламация.

На рекламация не подлежат стоки, за които клиента е бил изрично предупреден за несъответствие.

На рекламация не подлежат стоки, за които не са спазени условията, посочени от производителя за експлоатация.

Лице, което се явява трета страна при получаването и не е основния платец по сделката, няма право да отправи рекламация.
При възникване на рекламация може да се свържете с нас на телефони 0896 627 989, 0876 512 258 или ни пишете на e-mail  sales@meko.bg

Ако закупената стока/стоки не отговаря на Вашите изисквания, може да се възползвате от законното си право да ни я върнете в срок от 14 (четиринадесет) дни, след получаване. Връщането на стоката е за сметка на Клиента.

От хигиенична гледна точка текстилните изделия (спално бельо, одеяла, завивки, възглавници, хавлиени изделия) с отворена опаковка не могат да бъдат отказани или върнати, освен ако имат дефект, потвърден от нас.

Стоки, които са изработени по индивидуална поръчка, не могат да бъдат върнати или заменени, обърнете внимание, че клиента носи отговорност за точността на заявените размери. Това не важи, в случаите, в които индивидуалната поръчка е с дефект.

Възстановяването на сумата от върнат/и артикул/и, става след потвърждение от наша страна, че върнатият отговаря на условията посочени в настоящите Общи условия. Десет дни след получаването на върнатия артикул, сумата ще бъде възстановена.

Не се възстановяват суми за артикули, които са върнати след 14-тия ден от получаването им, използвани, повредени или стоки с нарушена опаковка. В тези случаи артикулите ще Ви бъдат върнати по куриер за Ваша сметка.

Политиката на отказ от покупка не нарушава потребителските права на клиента в случаите на дефект/повреда на артикули.

Meko.bg запазва правото си да променя Общите условия, като се задължава да публикува в Сайта съобщение за изменението на Общите условия, като посочи достатъчен срок за запознаване с тях.

Meko.bg е собственост на фирма Тони текс груп ЕООД, гр. Пловдив, с Булстат: BG160079633.

Приятно пазаруване!